Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth Newsbomb Eidhseis News / Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth Newsbomb Eidhseis News / Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου.. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Η ινδονησία, η οποία «κάθεται» στο σεισμικά ενεργό «δαχτυλίδι της φωτιάς» του ειρηνικού, υποφέρει συχνά από σεισμούς και τσουνάμι. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»:

Διαβαστε περισσοτερα σεισμός σεισμός τώρα κρήτη ρίχτερ σεισμική δόνηση Η ινδονησία, η οποία «κάθεται» στο σεισμικά ενεργό «δαχτυλίδι της φωτιάς» του ειρηνικού, υποφέρει συχνά από σεισμούς και τσουνάμι. Κρητη τίμησαν τα θύματα του ολοκαυτώματος στη χιροσίμα και το ναγκασάκι σε ετοιμότητα το λιμενικό για τυχόν συνδρομή στα βασιλικά ευβοίας Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού.

Seismos Twra Ti Katagrafoyn Live Oi Seismografoi
Seismos Twra Ti Katagrafoyn Live Oi Seismografoi from www.newsit.gr
Ελλαδα · κρητη · σεισμοσ · σεισμικη δονηση · μετασεισμικη δονηση · σεισμοσ κρητη · σεισμοσ τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Κρητη τίμησαν τα θύματα του ολοκαυτώματος στη χιροσίμα και το ναγκασάκι σε ετοιμότητα το λιμενικό για τυχόν συνδρομή στα βασιλικά ευβοίας Η ινδονησία, η οποία «κάθεται» στο σεισμικά ενεργό «δαχτυλίδι της φωτιάς» του ειρηνικού, υποφέρει συχνά από σεισμούς και τσουνάμι. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Διαβαστε περισσοτερα σεισμός σεισμός τώρα κρήτη ρίχτερ σεισμική δόνηση Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»:

Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Ελλαδα · κρητη · σεισμοσ · σεισμικη δονηση · μετασεισμικη δονηση · σεισμοσ κρητη · σεισμοσ τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. «ταρακουνήθηκε» η κρήτηnewsbomb σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τετάρτης, 13 δεκεμβρίου. Διαβαστε περισσοτερα σεισμός σεισμός τώρα κρήτη ρίχτερ σεισμική δόνηση Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της… onsports team We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη. Νέο «όχι» στην έγκριση της προκήρυξης σεισμός κρήτη: «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη.

Seismos Cretalive
Seismos Cretalive from www.cretalive.gr
Σεισμική δόνηση της τάξης των 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της παρασκευής. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. «ταρακουνήθηκε» η κρήτηnewsbomb σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τετάρτης, 13 δεκεμβρίου. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ελλαδα · κρητη · σεισμοσ · σεισμικη δονηση · μετασεισμικη δονηση · σεισμοσ κρητη · σεισμοσ τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη. Η ινδονησία, η οποία «κάθεται» στο σεισμικά ενεργό «δαχτυλίδι της φωτιάς» του ειρηνικού, υποφέρει συχνά από σεισμούς και τσουνάμι. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε ένταση 3,6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη. Ελλαδα · κρητη · σεισμοσ · σεισμικη δονηση · μετασεισμικη δονηση · σεισμοσ κρητη · σεισμοσ τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Ρωγμές σε εκκλησία super league: Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο

Isxyrotatos Seismos Sthn Krhth 6 Rixter H Donhsh
Isxyrotatos Seismos Sthn Krhth 6 Rixter H Donhsh from www.newsit.gr
Ειδησεισ 02 ιουλίου 2021, 22:57 σεισμός τωρα στην κρήτη σεισμός τωρα: Κρητη τίμησαν τα θύματα του ολοκαυτώματος στη χιροσίμα και το ναγκασάκι σε ετοιμότητα το λιμενικό για τυχόν συνδρομή στα βασιλικά ευβοίας Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:44 το απόγευμα της τρίτης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά του ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Ρωγμές σε εκκλησία super league: «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ειδησεισ 02 ιουλίου 2021, 22:57 σεισμός τωρα στην κρήτη σεισμός τωρα: Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε ένταση 3,6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε

Posting Komentar

0 Komentar